به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از بیرجند، حجت الاسلام محمدحسین توانایی، مشاور دبیر کل ستاد امربهمعروف و نهی از منکر کشور، عصر امروز طی مراسمی در مجتمع الغدیر بیرجند، قانون امر به معروف و نهی از منکر را نیاز جامعه عنوان کرد و افزود: یکی از نکات کلیدی و مهم این قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر است که اگر در گوشهای توهینی و یا ضرب و شتمی اتفاق افتد، قانون از افراد حمایت می کند.
وی افزود: در قانون امر به معروف همه دستگاه ها موظفند زمینه ساز این فریضه در جامعه شوند و اما نمی توان با نام امر به معروف و نهی از منکر به جان و مال افراد تعرض کرد.
رئیس بازرسی و مدیر نظارت و پیگیری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گفت: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور دارای دو رکن اساسی از جمله، هماهنگ کننده و مردمی بودن می باشد که کار عمده این ستاد هماهنگی بین دستگاه ها و آحاد ملت می باشد.
وی با اشاره به کارگروهی امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر باید به صورت گروهی انجام شود و تمام دستگاه ها باید تمام تلاش خود را به کار گیرند.
حجت الاسلام توانایی با بیان اینکه هر انسان باید عامل باشد و هم آمر افزود: تشخیص، تکریم، تفکیک و تشکر چهار امر به معروف و نهی از منکر می باشد.
وی نقش حوزه ها و روحانیت را برای افزایش فرهنگ سازی موثر دانست و افزود: برای فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر باید به کمک تمام دستگاه ها اجرایی شود.